Hundpsykolog – Hembesök

Agneta och Tina kom på ett hembesök hos oss för att hjälpa oss med problem vi hade med hunden hemma. Jag kan ingen annat än att tacka och ångra att jagande kontaktade de ännu tidigare! 😍De är så extremt kompententa i det de gör, och vet exakt hur de ska anpassa träningen efter din hund. Vi har sett enormt mycket förändring med hjälp av enkla tips och råd, och det kändes så bra att få förklarat exakt vad vår hund behöver av oss…

Rekommenderar hundibalans till alla hundägare jag känner👏🏽

Helena R.

We are so thankful for the help we’ve gotten from Hund i balans! Our puppy had been very hyper at home, winding himself up and not able to relax or leave the cat alone. After 2 private lessons he’s doing so much better – he now understands that furniture is off limits, and has been making great progress in his relationship with our cat. I think the ladies of Hund i balans are super experienced, good at explaining things and they understand both dogs and dog-owners very well.

Tian G.

Tack till er båda för allt stöd som lett till mina och Balders otroliga framsteg!

Balder har varit extremt rädd för det mesta vilket resulterat i utfall och skällande. Med er hjälp har vi gjort stora framsteg och idag kan vi oftast gå förbi både människor, cyklar och annat utan några som helst problem. Vi har en bit kvar när det gäller andra hundar men har fått så många bra tips och råd i vår träning så att det känns som att det finns ett ljus i tunneln…

Igår var vi till om med i stan en vända och under våra fyra timmar ute så blev resultatet 2 (!!!!!!) skall. Inte 2 utfall utan ett kort skall vid två olika tillfällen. Det är verkligen en seger!

Tack 🙏

Extra mycket tack för att ni verkligen kan se Balders kvaliteter och styrkor bortanför utfall och ”dåligt beteende”. Det har lyft oss massor!

Både Tina och Agneta är fantastiska!

Elin

Super bra instruktörer, Agneta&Tina! De har verkligen förståelse för olika hundar och har återkoppling relevant för just vår hund både under kurser och privata lektioner. Väldigt entusiatiska lärare och vi lärde oss väldigt mycket! Rekommenderar starkt.

Yulia D.

Fantastiskt duktiga och kunniga instruktörer som ser vad just din hund behöver tränas i! Individanpassar efter dina behov. Rekommenderas starkt att gå kurs el privat!🤗

Maria M.

WOW! Vilka duktiga och förtroendeingivande tjejer! Vi ser fram emot att fortsätta vår privatcoaching av vår hund (och av oss) Många insikter redan på vårt första möte gällande hundens språk och hur man lär sig att kommunicera med sin hund! Stort tack! Ser fram emot vår nästa session!

Ewa M.

Det har gått drygt 2 månader sen jag gick kurs med min boxerkille Frodo på drygt 2,5 år som var väldigt stressad framförallt i nya miljöer, nya platser och människor. Ibland blev han så stressad att pälsen blev alldeles vit av ”stressmjäll”. Det var otroligt jobbigt att se honom då han var lugn hemma.  Dessutom blev han alltid lös i magen på em och kvällen men ok på morgonen. Jag började snart förstå att detta hörde ihop för hundar är lik oss människor som också kan reagera med olika symtom från magen på stress. Till slut hittade jag till Tina och Agneta som individanpassade kursen till Frodo och gav mig värdefulla verktyg. Vi har tränat i stort sett alla promenader och hemma som inte alls varit jobbigt då vi snabbt märkte att Frodo blev så mycket lugnare. Vi har nu lugna promenader och åker vi bort någonstans har vi verktygen att ta till om han blir stressad men det blir han nästan aldrig, han är bara nyfiken, han är ju boxer. Dessutom märkte vi snart att magen började stabilisera sig inte alls lös som tidigare, vilket stärkte teorin jag hade att allt hänger ihop. Det känns otroligt skönt.

Tack snälla Tina och Agneta för att ni finns, er kommer jag aldrig att släppa.😉🐾

Inger Ö.

Beteenden vi hjälper till med:

  • Hundmötesproblem
  • Resursförsvar: mat, föremål, personer eller platser
  • Skällande
  • Olika typer av rädslor
  • Ensamhetsträning
  • Hantering/kloklippning

Du har kanske svårt att förstå varför din hund har det beteende den har eller så förstår du varför, men vet inte hur du ska få hunden att sluta med oönskade beteendet. För att vi ska få en så tydlig bild som möjligt, kan det för vissa beteenden vara bra att vi får se din hund i dess hemmiljö.

  • Vid första träffen gör vi en utredning av din hunds vardag och oönskade beteenden. Efter det gör vi gemensamt upp en skriftlig plan för hur du ska jobba vidare med din hund under första veckan.
  • Under veckan veckan efter beteendeturedningen får du självklart ringa om du behöver.
  • När det gått ca en vecka ringer vi för att höra hur träningen har gått och säkerställa att du börjar se en förändring av det problematiska beteendet. Oftast får du då även råd kring hur du tar  träningen vidare.

Vi vill att du ska känna trygg när du hamnat i en utmanande situation och om inte du ger upp så gör inte vi det heller!

Vi fortsätter jobba tills ni har fått en fungerande vardag och en bättre relation.

PRISER HEMBESÖK – inom Stockholms stad

1800 kr – 1:a hembesök, 90 min

1500 kr – efterföljande besök, 60 min

Tillkommer 50:-/mil utanför Storstockholm

Boka hembesök

2 + 15 =

När du bokar beteendeutredning godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.