Digital konsultation

Upplevde att Agneta och Tina snabbt hjälpte mej att förstå min Iris problem och utifrån det ge mej jättefin vägledning i hur jag kan hjälpa henne❤️. Så himla värdefullt för oss!

Hanna G.

Tack så mycket!!

Började redan på promenaden imorse, fick lite protester i from av ”nej jag vill inte gå”😅 när hon inte fick gå som hon ville. På kvällspromenaden mötte vi en hund på 15 meter som hoppad rakt ut i ett flexi och skällde, Nova tittade bara och sen på mig!! Galet efter bara en dag.🤩

Martina

Utmaningar vi ofta hjälper till med vid digitala träffar:

  • Få ner stressen hos hunden
  • Få bättre kontakt utomhus
  • Förändra dynamiken i relationen
  • Hantera olika varianter av resursförsvar
  • Minska olika typer av skällande
  • Ensamhetsträning

Vid en digital konsultation träffas vi via zoom där du får berätta om era utmaningarna och ställa frågor om din hunds beteenden. Kanske är problemet inte är så stort som du tror och några små justeringar räcker för att det ska lösas.  Ibland är hundens beteende bara ett symptom på ett större problem och då kan man behöva behöva börja med roten till problemet.

Oavsett om utmaningarna är lätta eller mer utmanande kommer du att få med dig massor av råd kring vad du bör prioritera att fokusera på den närmaste tiden och exakt HUR du ska göra det i praktiken.

Om du önskar kan du få skicka filmer på olika scenarion som vi kan studera i förväg. Den tiden ingår då i konsultationen. Du kan även spela upp filmer under samtalet genom att dela skärm med oss.

Även om en digital träff inte alltid helt motsvarar ett fysiskt möte kan du göra ett viktigt grundjobb genom du att bli mer medveten om hur du kan påverka din hund i olika situationer.

Vår målsättning är att du efter mötet känner dig stark! Vi vill att du har fått med dig en större förståelse för vad just din hund behöver från dig och hur du rent praktiskt kan jobba med din hund på ett annat sätt. 

Digital konsultation passar dig som:

  • bor på en plats där du har svårt att hitta rätt hjälp.
  • behöver få hjälp med att sortera bland alla råd som skrivs på nätet. Vad passar dig och din hund bäst?
  • vill förstå varför din hund gör som den gör och få råd kring vad du behöver förändra för att minska eller få bort beteendet.
PRISER:

500 kr – 30 min

Boka en telefonkonsultation

12 + 7 =

När du bokar beteendeutredning godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.