Fina ord från våra kunder

Jag gick deras inkallningskurs med vår lilla Russkiy toy Pixi. Hon har varit en riktig rymmare som inte har gått att ha lös men nu, efter kursen och träning så kan man hejda upp henne, få henne att stanna och även komma när man ropar. Vilken skillnad. Och kursledaren var såå otroligt engagerad och gav så mycket inspiration så det var jättekul att gå kursen.

Anna W.

Är hundvan, men med ny valp tänkte jag att jag skulle ta hjälp från början. Är verkligen supernöjd! Jag har tagit privatlektioner och fått så mycket bra tips och råd, och vår träning går verkligen framåt 😀👍 Jag kan varmt rekommendera Hund i balans, värt varenda krona! Tack för er kunskap och engagemang, ser fram mot nästa lektion 💕

Jeanette H. S. med boxer

Upplevde att Agneta och Tina snabbt hjälpte mej att förstå min Iris problem och utifrån det ge mej jättefin vägledning i hur jag kan hjälpa henne❤️. Så himla värdefullt för oss!

Hanna G.

We are so thankful for the help we’ve gotten from Hund i balans! Our puppy had been very hyper at home, winding himself up and not able to relax or leave the cat alone. After 2 private lessons he’s doing so much better – he now understands that furniture is off limits, and has been making great progress in his relationship with our cat. I think the ladies of Hund i balans are super experienced, good at explaining things and they understand both dogs and dog-owners very well.

Tian G.

Tack för att ni startar Hund i balans!!
Det behöver både hundar o förare, alltid.
Agneta har varit min stöttepelare sedan -89, när jag skaffade min första hund. Det har varit guld värt, då det inte alltid är lätt att klarar av att att styra upp, eller göra rätt, när man skall uppfostra, eller ta beslut med eller för sin hund. Man behöver stödet och rådgivningen.

Yvonne med labrador, schäfer och blandras

En mycket bra kurs att lära känna din hund och förstå andra hundars beteende. Enkla förändringar under hundpromenaden har gjort stor skillnad. Så roligt och lärorikt! Agneta och Tina delar med sig av sin hundkunskap på ett okomplicerat sätt. Vi längtar till maj och ny kurs i Mariefred!

Marja M.

Individ anpassat valpkurs som riktades för de som har tävlingsambitioner. Vi fick många konkreta tips och råd som har hjälpt oss, och över många härliga skratt.

Tack Tina och Agneta!

Sanna B.

Agneta och Tina är så duktiga! Både på bemötandet av hunden men också husse och matte.

Dom är pedagogiska och förklarar varifrån beteenden kommer ifrån och ger konkreta verktyg för att åtgärda problemen.

Kan varmt rekommendera dom för dig och din hund!

Terese J.

Väldigt kunniga och engagerade kursledare. Visserligen var vi på en Noseworkkurs men vi fick massor av bra tips om annat matnyttigt. Vi rekommenderar verkligen Hund i Balans för alla fyrbenta vänner och deras husse eller matte.

Ywonne B.

Vi vill tacka er så mycket för allt som ni lärt oss! Vi har fått lära oss mer på denna korta stund och det gav oss mer än någon annan tränare jag/vi någonsin varit hos. Vi tror på detta och vet att vi kommer gå i mål hela vägen med Atlas och vi ska göra allt vi kan nu. Vi ska kämpa på med allt som vi har fått lära oss i några veckor nu och sen kommer vi säkert höra av oss i framtiden.

Ni är helt fantastiska!

Nathalie

Om du vill få både kompetenta och kunniga tränare som OCKSÅ kan förklara på ett pedagogiskt sätt så har du hamnat rätt!!
Vi kom till Hund i Balans med vår boxerhane som behövde lite mer ordning och reda för att kunna ta till sig mer träning.
Där mötte vi Agneta och Tina:)
som med sina tips och råd vi fått varit givande och vi känner nu att det är riktigt kul att träna och även promenaderna riktigt sköna 🙂
Claudia B, med boxer

Mycket proffsiga. Har fått så många tips och trix som fungerar. Är otroligt tacksam. Noga planerade träffar, läxor till nästa gång, uppföljning och allt man behöver. Rekomenderar alla att ta hjälp av dem!

Linda N, med Portugisisk vattenhund

Jag har gått unghundskurs med min Cavapoo Leo 7 månader. Kursen har varit inspirerande och lärorik och efter varje tillfälle har jag fått nya tips för hur jag kan träna och utveckla min relation till min hund. Det har funnits gott om utrymme för att ställa frågor och jag har fått mycket individuell feedback vilket varit jättebra. Kan verkligen rekommendera denna kurs och Hund i Balans!

Maria K, med Cavapoo

Super bra instruktörer, Agneta&Tina! De har verkligen förståelse för olika hundar och har återkoppling relevant för just vår hund både under kurser och privata lektioner. Väldigt entusiatiska lärare och vi lärde oss väldigt mycket! Rekommenderar starkt.

Yulia D, med Gordon setter

Vi kom i kontakt med Agneta först då min första hund en schäferblandning, Bessi, blev gammal & sjuk pga ålder följt av att en veterinär dömde ut henne. Vi hade hoppet kvar och så kom vi i kontakt med Agneta. Hon med hjälp av akupunktur gav oss ett helt år till med min bästevän. Vi var evigt tacksamma, och kände ett förtroende hos henne. Jag skaffade på senare år en liten, osäker, bichon havanais. Harry, han klarar inte av nya människor. Det har vi fått hjälp med Agneta. Hon engagerar sig verkligen i oss och framförallt hunden i fråga. Helt fantastisk. Kan inte tänka mig att söka hjälp hos någon annan.

Emma, med schäfer-blandning

WOW! Vilka duktiga och förtroendeingivande tjejer! Vi ser fram emot att fortsätta vår privatcoaching av vår hund (och av oss). Många insikter redan på vårt första möte gällande hundens språk och hur man lär sig att kommunicera med sin hund! Stort tack! Ser fram emot vår nästa session!
Hälsar hunden Kai, Jonathan och Ewa

Ewa M. N.

Jag och Flora har gått inKallning samt steg ett nosework. Kan verkligen rekommendera Hund i Balans och Tina och Agneta. Två mycket proffsiga, tydliga, strukturerade ledare med lång erfarenhet av hundar och träning av hundar.

Inkallningskursen har varit perfekt för Flora och har med de verktyg jag fick gett fantastiskt fina resultat, och en hund som blivit väldigt mycket mer uppmärksam på sin matte🤗

Nosework steg ett, väldigt bra den också med lika bra struktur och steg för steg i inlärning. Flora liksom jag tycker det är superkul med Nosework och ska nu gå steg två.

Mina varma rekommendationer till Hund i Balans och dess ledare!

Eva W.

Vi deltog i temadag hundmöten och blev väldigt imponerade. Vi jobbar vidare med våra hundmöten och vår träning. Vi kommer tillbaka!

Birgitta L.

HundiBalans-tjejerna är fantastiskt duktiga. De är lyhörda och kompetenta och inlyssnande. Fokus ligger på beteende – både hos hunden och människan. Och att förstå hundens språk men oxå hur vi ovetandes bidrar till att skapa/förstärka ett problembeteende. Vi har fått fantastiska verktyg att jobba med. Och vi har fått en större förståelse för problemet. Vi letar redan efter ny kurs att gå på. 🤩 Ta chansen och gå på kurs hos dem.

Suzanne N.

Det har gått drygt 2 månader sen jag gick kurs med min boxerkille Frodo på drygt 2,5 år som var väldigt stressad framförallt i nya miljöer, nya platser och människor. Ibland blev han så stressad att pälsen blev alldeles vit av ”stressmjäll”. Det var otroligt jobbigt att se honom då han var lugn hemma.  Dessutom blev han alltid lös i magen på em och kvällen men ok på morgonen. Jag började snart förstå att detta hörde ihop för hundar är lik oss människor som också kan reagera med olika symtom från magen på stress. Till slut hittade jag till Tina och Agneta som individanpassade kursen till Frodo och gav mig värdefulla verktyg. Vi har tränat i stort sett alla promenader och hemma som inte alls varit jobbigt då vi snabbt märkte att Frodo blev så mycket lugnare. Vi har nu lugna promenader och åker vi bort någonstans har vi verktygen att ta till om han blir stressad men det blir han nästan aldrig, han är bara nyfiken, han är ju boxer. Dessutom märkte vi snart att magen började stabilisera sig inte alls lös som tidigare, vilket stärkte teorin jag hade att allt hänger ihop. Det känns otroligt skönt.

Tack snälla Tina och Agneta för att ni finns, er kommer jag aldrig att släppa.😉🐾

Inger Ö. med boxer

Vi lärde oss så mycket på valpkursen och ser väldigt mycket utveckling hos oss såväl som vår valp. Perfekt att gå som första hundägare. Rekommenderar starkt ☺️

Clara B.

Vi har fått hjälp med vår Chihuahua som har genetiska rädslor. Att förstå sig på en sådan hund på egen hand hade varit omöjligt! Rädd för precis allting, ljud, rörelse, människor, barn, cyklister och mycket mer. Hade inte Tina hjälpt oss hade vi nog inte kunnat behålla Molly! Hon har gjort så att vi kan förstå Molly och hur vi kan hjälpa henne i vardagen. Vi har fått en mycket grundlig, professionell  hjälp av Tina som har lärt känna Molly och iakttagit henne och som vi då tillsammans utvärderat vad vi behöver hjälp med. Hon har ett stort hjärta för både hund och människa. Tack Tina!
Hediye med chihuahua

Agneta och Tina kom på ett hembesök hos oss för att hjälpa oss med problem vi hade med hunden hemma. Jag kan ingen annat än att tacka och ångra att jag inte kontaktade de ännu tidigare!

Vi har sett enormt mycket förändring med hjälp av enkla tips och råd, och det kändes så bra att få förklarat exakt vad vår hund behöver av oss.

Helena R.

Tack till er båda för allt stöd som lett till mina och Balders otroliga framsteg!

Balder har varit extremt rädd för det mesta vilket resulterat i utfall och skällande. Med er hjälp har vi gjort stora framsteg och idag kan vi oftast gå förbi både människor, cyklar och annat utan några som helst problem. Vi har en bit kvar när det gäller andra hundar men har fått så många bra tips och råd i vår träning så att det känns som att det finns ett ljus i tunneln…

Igår var vi till om med i stan en vända och under våra fyra timmar ute så blev resultatet 2 (!!!!!!) skall. Inte 2 utfall utan ett kort skall vid två olika tillfällen. Det är verkligen en seger!

Tack 🙏

Extra mycket tack för att ni verkligen kan se Balders kvaliteter och styrkor bortanför utfall och ”dåligt beteende”. Det har lyft oss massor!

Både Tina och Agneta är fantastiska!

Elin med xolo

Skicka gärna ett omdöme

4 + 14 =