FINA ORD FRÅN VÅRA KUNDER

BOXER

Är hundvan, men med ny valp tänkte jag att jag skulle ta hjälp från början. Är verkligen supernöjd! Jag har tagit privatlektioner och fått så mycket bra tips och råd, och vår träning går verkligen framåt 😀👍 Jag kan varmt rekommendera Hund i balans, värt varenda krona! Tack för er kunskap och engagemang, ser fram mot nästa lektion 💕

Jeanette Helgesson Stenholm

LABRADOODLE

Superduktiga på att förklara och komma med konkreta råd

Sara Alming

ROTTWEILER

Vi är jätte nöjda med kursen vi gått hos Hundibalans! Agneta och Tina är jätte bra. Rekommenderas verkligen

Malin Weimer

SCHÄFER

Många bra verktyg för hur hantera en impulsstyrd hund när man tillsammans går ut, hur jobba med hunden när besök kommer och ett antal tips om följsamhet vid koppelpromenader. Mycket nyttig information för mig och möjlighet att träna med hunden på plats. Kan varmt rekommenderas. Trevliga lokaler och instruktörer, kan tilläggas :-)g och din hund!!! 

Sofia Englund

ROTTWEILER

Agneta och Tina är så duktiga! Både på bemötandet av hunden men också husse och matte.
Har tagit både privata lektioner samt dagskurs.
Dom är pedagogiska och förklarar varifrån beteenden kommer ifrån och ger konkreta verktyg för att åtgärda problemen.
Man känner sig så stärkt efter att träffat dom!!!
Kan varmt rekommendera dom för dig och din hund!!! 

Terese Jonsson

SAMOJED

WOW! Vilka duktiga och förtroendeingivande tjejer! Vi ser fram emot att fortsätta vår privatcoaching av vår hund (och av oss) Många insikter redan på vårt första möte gällande hundens språk och hur man lär sig att kommunicera med sin hund! Stort tack! Ser fram emot vår nästa session!
Hälsar hunden Kai, Jonathan och Ewa

Ewa Malmsten Nordell

BLANDRAS

Vi deltog i temadag hundmöten och blev väldigt imponerade. Vi jobbar vidare med våra hundmöten och vår träning. Vi kommer tillbaka !

Birgitta Lantz

TAMASKAN

We are so thankful for the help we’ve gotten from Hund i balans! Our puppy had been very hyper at home, winding himself up and not able to relax or leave the cat alone. After 2 private lessons he’s doing so much better – he now understands that furniture is off limits, and has been making great progress in his relationship with our cat. I think the ladies of Hund i balans are super experienced, good at explaining things and they understand both dogs and dog-owners very well.

Tian Gan

DOBERMANN

Agneta och Tina kom på ett hembesök hos oss för att hjälpa oss med problem vi hade med hunden hemma. Jag kan ingen annat än att tacka och ångra att jag inte kontaktade de ännu tidigare! 😍De är så extremt kompententa i det de gör, och vet exakt hur de ska anpassa träningen efter din hund. Vi har sett enormt mycket förändring med hjälp av enkla tips och råd, och det kändes så bra att få förklarat exakt vad vår hund behöver av oss…

Helena Rönngren

MELLANSPETS

Upplevde att Agneta och Tina snabbt hjälpte mej att förstå min Iris problem och utifrån det ge mej jättefin vägledning i hur jag kan hjälpa henne❤️. Så himla värdefullt för oss!

Hanna Gredmark

BOXER

Fick fantastiskt bra coachning och verktyg för att kunna träna med min hund mellan gångerna. Och det gav ett fantastiskt resultat. Kan varmt rekommendera att delta på Hund i balans kurser.

Susanne Nilsson

CAVAPOO

Jag och Flora har gått inKallning samt steg ett nosework. Kan verkligen rekommendera Hund i Balans och Tina och Agneta. Två mycket proffsiga, tydliga, strukturerade ledare med lång erfarenhet av hundar och träning av hundar.

Inkallningskursen har varit perfekt för Flora och har med de verktyg jag fick gett fantastiskt fina resultat, och en hund som blivit väldigt mycket mer uppmärksam på sin matte🤗

Nosework steg ett, väldigt bra den också med lika bra struktur och steg för steg i inlärning. Flora liksom jag tycker det är superkul med Nosework och ska nu gå steg två.

Mina varma rekommendationer till Hund i Balans och dess ledare!

Eva Wahlgren

BOXER

Individ anpassat valpkurs som riktades för de som har tävlingsambitioner. Vi fick många konkreta tips och råd som har hjälpt oss, och över många härliga skratt.

Tack Tina och Agneta!

Sanna Blombeeg

BOXER

Det har gått drygt 2 månader sen jag gick kurs med min boxerkille Frodo på drygt 2,5 år som var väldigt stressad framförallt i nya miljöer, nya platser och människor. Ibland blev han så stressad att pälsen blev alldeles vit av ”stressmjäll”. Det var otroligt jobbigt att se honom då han var lugn hemma.  Dessutom blev han alltid lös i magen på em och kvällen men ok på morgonen. Jag började snart förstå att detta hörde ihop för hundar är lik oss människor som också kan reagera med olika symtom från magen på stress. Till slut hittade jag till Tina och Agneta som individanpassade kursen till Frodo och gav mig värdefulla verktyg. Vi har tränat i stort sett alla promenader och hemma som inte alls varit jobbigt då vi snabbt märkte att Frodo blev så mycket lugnare. Vi har nu lugna promenader och åker vi bort någonstans har vi verktygen att ta till om han blir stressad men det blir han nästan aldrig, han är bara nyfiken, han är ju boxer. Dessutom märkte vi snart att magen började stabilisera sig inte alls lös som tidigare, vilket stärkte teorin jag hade att allt hänger ihop. Det känns otroligt skönt.

Tack snälla Tina och Agneta för att ni finns, er kommer jag aldrig att släppa.😉🐾

Inger Öhbom

SAMOJED

Riktigt bra!
Vi tog vår Milo på unghundskurs och lärde oss jättemycket
Niclas

RUSSKIY TOY

Jag gick deras inkallningskurs med vår lilla Russkiy toy Pixi. Hon har varit en riktig rymmare som inte har gått att ha lös men nu, efter kursen och träning så kan man hejda upp henne, få henne att stanna och även komma när man ropar. Vilken skillnad. Och kursledaren var såå otroligt engagerad och gav så mycket inspiration så det var jättekul att gå kursen.
Anna

FINSK LAPPHUND

Personlig hundträning fast det är i grupp. Tydliga och erfarna instruktörer och vi har lyckats ändra vår hunds beteende på en ganska kort tid. Man får bra verktyg. Jag kan varmt rekommendera Hund i Balans
Lena

BOXER

Väldigt bra kurs som anpassades till min busboxer vilket var ett stort stöd. Fick massor av bra verktyg som fungerar och som vi ska arbeta vidare med. Våra promenader har blivit så mycket lugnare och trevligare.
Tack så mycket.
Inger Öhbom

FLATCOATED RETRIEVER

Mycket givande för både hund och matte!
Madeleine

BOXER

Har hittills gått en hundmöteskurs samt en privat konsultation gällande reaktiva hundar. Båda har varit super! Jag har gått många hundkurser tidigare på andra ställen och de har varit bra, men ”Hund i balans” gör det där lilla extra – bland annat på kursen har det funnits tid till coaching på allas hundar. Jag har lärt min massor, vad gäller hundars beteenden samt mitt och mina kurskamraters beteenden.
Malin Andersson

BOXER

Stort tack för i går och ikväll! Dottern fick en fantastisk tågresa hem med hjälp av era tips! Hon var så glad! Bosse var som en ny hund på kvällspromenaden, avspänd, lugn och jag passade på att öva belöningsordet/uppmärksamhet baklänges när han gick så fint! Funkade! Känns så peppande!
Glada hälsningar från oss!
Maria

Irish Softcoated Wheaten Terrier

Vi har gått Blygerkurs med vår Pixie för Tina oktober 2022. Vi är mycket nöjda med kursen och har fått en massa bra verktyg att jobba vidare med. 
Kan varmt rekommendera Hund i Balans!
Boel & Knutte

BLANDRAS

Vi gick hundmöteskursen med vår något nervösa tik och hade en otroligt bra upplevelse hos Hund i Balans. Båda är kunniga, engagerade och framförallt passionerade. Vi fick verkligen mer kött på benen i att förstå varför vår hund beter sig som hon gör i vissa situationer och verktyg för att försöka ge henne alternativa beteenden. Jag är framförallt imponerad över hur de såg till vår hund och vår kommunikation med henne som ett unikt fall där vi också fick mycket input på saker som inte har specifikt med hundmöten att göra, men som hänger ihop.
Vi kommer definitivt att ta hjälp av Tina och Agneta mer i framtiden
Daniel & Solveig

BOXER

Mycke bra kurs och bra verktyg för att fortsätta själv. Tack
Gunilla & Douglas

CHIHUAHUA

Vi har fått hjälp med vår Chihuahua som har genetiska rädslor. Att förstå sig på en sådan hund på egen hand hade varit omöjligt! Rädd för precis allting, ljud, rörelse, människor, barn, cyklister och mycket mer. Hade inte Tina hjälpt oss hade vi nog inte kunnat behålla Molly! Hon har gjort så att vi kan förstå Molly och hur vi kan hjälpa henne i vardagen. Vi har fått en mycket grundlig, professionell  hjälp av Tina som har lärt känna Molly och iakttagit henne och som vi då tillsammans utvärderat vad vi behöver hjälp med. Hon har ett stort hjärta för både hund och människa. Tack Tina!

Hediye

XOLO

Tack till er båda för allt stöd som lett till mina och Balders otroliga framsteg!

Balder har varit extremt rädd för det mesta vilket resulterat i utfall och skällande. Med er hjälp har vi gjort stora framsteg och idag kan vi oftast gå förbi både människor, cyklar och annat utan några som helst problem. Vi har en bit kvar när det gäller andra hundar men har fått så många bra tips och råd i vår träning så att det känns som att det finns ett ljus i tunneln…

Igår var vi till om med i stan en vända och under våra fyra timmar ute så blev resultatet 2 (!!!!!!) skall. Inte 2 utfall utan ett kort skall vid två olika tillfällen. Det är verkligen en seger!

Tack 🙏

Extra mycket tack för att ni verkligen kan se Balders kvaliteter och styrkor bortanför utfall och ”dåligt beteende”. Det har lyft oss massor!

Både Tina och Agneta är fantastiska!

Elin

LABRADOR, SCHÄFER OCH BLANDRAS

Tack för att ni startar Hund i balans!!
Det behöver både hundar o förare, alltid.
Agneta har varit min stöttepelare sedan -89, när jag skaffade min första hund. Det har varit guld värt, då det inte alltid är lätt att klarar av att att styra upp, eller göra rätt, när man skall uppfostra, eller ta beslut med eller för sin hund. Man behöver stödet och rådgivningen.
Yvonne Ryding

HAVAPOO

Vill man få den bästa starten med sin valp kan jag varmt rekommendera denna kurs. En instruktör med bred, djup och lång erfarenhet som lär ut på ett väldigt pedagogisk sätt och med stort engagemang
Linda Rainsson

BORDER COLLIE

Jag har gått kurs för dessa 2 fantastiska kvinnor.
Mina hundar och jag fick så mycket förståelse för varandra, och jag har lärt mej massor .
Tusen tack från mej och mina grabbar!
Fia Salmin

SCHÄFER

Besitter otroligt mycket kunskap och mycket pedagogik gentemot både hund och förare.
Moa Bäcklund

ROTTWEILER

Super bra, pedagogisk och bra övningar som ger resultat!
Jeanette och Nemo

SCHÄFER – BLANDNING

Vi kom i kontakt med Agneta först då min första hund en schäferblandning, Bessi, blev gammal & sjuk pga ålder följt av att en veterinär dömde ut henne. Vi hade hoppet kvar och så kom vi i kontakt med Agneta. Hon med hjälp av akupunktur gav oss ett helt år till med min bästevän. Vi var evigt tacksamma, och kände ett förtroende hos henne. Jag skaffade på senare år en liten, osäker, bichon havanais. Harry, han klarar inte av nya människor. Det har vi fått hjälp med Agneta. Hon engagerar sig verkligen i oss och framförallt hunden i fråga. Helt fantastisk. Kan inte tänka mig att söka hjälp hos någon annan.

Emma

BC – BLANDNING

Proffsigt, personligt och perfekt för mig och min högintensiva valp som övar och tränar för en bra nu- och framtid! Såå bra!!!

Lilli-Ann

7 + 12 =