Coachgrupp:

Koppelträning med hundmöten

Spanel går fint i koppel bredvid sin ägare.

Grunden till lugna hundmöten är en följsam hund!

Här hjälper vi dig träna in en bra följsamhet vid koppelpromenader. Med vår vägledning får du och din hund får träna på att passera störningar, alltifrån dofter till hundar, utan att dra eller kasta sig ut i kopplet.

Du får lära dig läsa av din hunds signaler och hur du kan påverka hunden med din egen energi. Vi går även igenom hur du rent tekniskt hanterar kopplet så att det hjälper hunden att behålla lugnet i utmanande situationer.

Vår ambition med kursen är att du själv känner dig helt trygg med hur du ska hjälpa din hund förbi olika svåra störningar och hur du ska lägga upp träningen för att i slutändan kunna passera alla hundar på ett lugnt sätt.

På den här kursen är vi två instruktörer för att du ska få mycket tid och stöttning som möjligt vid varje kurstillfälle.

Kursen kommer att hållas utomhus och information om exakt adress skickas i kallelsen.

Kontakta oss gärna om du har frågor kring kursen eller om du är osäker på om kursen passar dig och din hund!

Kursinnehåll:

  • Följsamhet i vardagen
  • Tekniker för optimalt koppelgående
  • Hantering av olika miljöer och situationer
  • Effektiva metoder för avslappnade hundmöten
  • Individuell feedback och anpassad vägledning

4 tillfällen à 90 min

Vällingby: Måndag 18:00-19:30 26/8, 9/9, 23/9 och 8/10 OBS! Sista tillfället är på en tisdag!

Bromma: Onsdag 18:00-19:30 28/8, 11/9, 25/9 och 9/10

Vallentuna: Måndag 18:00-19:30 2/9, 16/9, 30/9 och 14/10

Pris: 2250:-

Anmälan Coachgrupp Vällingby. Start: mån 26/8

12 + 11 =

Anmälan Coachgrupp Bromma. Start: ons 28/8

10 + 14 =

Anmälan Coachgrupp Vallentuna. Start: mån 2/9

9 + 2 =

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

Så proffsiga och genuint intresserade av att hjälpa oss med våra utmaningar. Vi fick handfasta och genomförbara verktyg! Kan verkligen rekommendera Hund i balans.

Charlotta T.

Vi har varit på två olika kurser hos Hund i Balans. Både unghundskursen och hundmötekursen var väldigt givande. De ser och förstår både hunden och ägaren och hjälper genom att få oss att kommunicera bättre med varandra. Vi har lärt oss mycket efter kurserna och livet med Lilo som är 1år gammal Labradoodle har blivit enklare och trevligare 🙂

Babak V.

Super bra instruktörer, Agneta&Tina! De har verkligen förståelse för olika hundar och har återkoppling relevant för just vår hund både under kurser och privata lektioner. Väldigt entusiatiska lärare och vi lärde oss väldigt mycket! Rekommenderar starkt.

Yulia D.

En mycket bra kurs att lära känna din hund och förstå andra hundars beteende. Enkla förändringar under hundpromenaden har gjort stor skillnad. Så roligt och lärorikt! Agneta och Tina delar med sig av sin hundkunskap på ett okomplicerat sätt.
Marja M.