Inkallningskurs

3 tillfällen à 75 min

Onsdagar 19:30-20:45 23/8, 30/8 och 6/9

Pris: 1600:-

Anmälan Inkallningskurs, start 23 augusti

2 + 5 =

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

På den här kursen går vi igenom hur du tränar hunden att släppa allt annat och springa till dig så fort den bara kan när du kallar in. Vi lägger mycket träning på att du får hunden att vilja följa och hålla sig nära dig oavsett vad som händer runt er.

Vi kommer under kursen varva teori och praktik. Skriv gärna i meddelanderutan vilka utmaningar du har med din hund vid inkallning. 

Hos oss är alla hundar välkomna, du och din hund behöver inga förkunskaper.

Kursen kommer att hållas både inomhus och utomhus.

Jag gick deras inkallningskurs med vår lilla Russkiy toy Pixi. Hon har varit en riktig rymmare som inte har gått att ha lös men nu, efter kursen och träning så kan man hejda upp henne, få henne att stanna och även komma när man ropar. Vilken skillnad. Och kursledaren var såå otroligt engagerad och gav så mycket inspiration så det var jättekul att gå kursen.

Anna

Jag och Flora har gått inkallning samt steg ett nosework. Kan verkligen rekommendera Hund i Balans och Tina och Agneta. Två mycket proffsiga, tydliga, strukturerade ledare med lång erfarenhet av hundar och träning av hundar.

Inkallningskursen har varit perfekt för Flora och har med de verktyg jag fick gett fantastiskt fina resultat, och en hund som blivit väldigt mycket mer uppmärksam på sin matte🤗

Nosework steg ett, väldigt bra den också med lika bra struktur och steg för steg i inlärning. Flora liksom jag tycker det är superkul med Nosework och ska nu gå steg två.

Mina varma rekommendationer till Hund i Balans och dess ledare!

Eva W.