Nose Work – steg 2

5 tillfällen à 75 min

Torsdagar 19:30-20:45 9/11, 16/11, 23/11, 30/11 och 7/12

Pris: 2100:-

Anmälan Nose Work Steg 2. Start 9 november

10 + 14 =

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

Kursen innehåll:

  • Inlärning av doften lagerblad
  • Öka hundens uthållighet
  • Större sökområden
  • Hur du lär in höga gömmor
  • Hur du lär in djupa gömmor
  • Utomhussök med systematik
  • Fordonsök med systematik

På kursen Nose Work steg 2 fortsätter vi jobba med eukalyptus i behållarsök, inomhussök, utomhussök och fordonssök. Hundarna kommer få lära sig söka på höga höjder och i större sökområden.

Vi fortsätter med miljöträning, lite svårare och lite mer utmanande miljöbanor.

Vi tränar hundarna växelvis, vilket gör att alla hundar kan vara med.

Kursen består av både teori och praktik.

Förkunskap: Nose Work steg 1.

Kursen hålls av instruktör utbildad och godkänd av Svenska Nose Work Klubben.

På SNWK:s hemsida hittar du allt du behöver veta om Nose Work, du hittar även lista på godkända instruktörer. https://www.snwk.se/

Jag har nu gått två kurser (1+2) i Nosework på Hund i Balans. Jag och Flora(Cavapoo) har lärt oss massor på kurserna och det har varit så roligt! Upplägget har varit mkt strukturerat och pedagogiskt där Tina och Agneta på ett utmärkt sätt guidat oss och våra hundar i lärandet insikterna av Nosework. Tina och Agneta är toppen som ledare där vi kontinuerligt varvat teori med mycket träning vilket för oss alla gett ett mycket bra resultat! Tina och Agneta är som ledare väldigt coachande och uppmuntrande med härligt peppande hela tiden, vilket har gjort att vi känt att detta fixar vi!
Kan varmt rekommendera Hund i Balans! Detta är min tredje kurs med dem. Jag och Flora vill lära oss ännu mer, vi gillar att jobba tillsammans

Eva W.

Fantastiskt fint hundcenter. Jag och min hund har gått både Nosework 1 & 2 . Så inspirerande och kunniga instruktörer som ser till varje hund/ägares bästa. Rekommenderar varmt Hund i Balans!

Erica K.