Privat Unghundskurs

Unghund med leksak i munnen

Vår unghundskurs är individanpassad för dig och din hund. Vi skräddarsyr hela upplägget efter vilken personlighet din hund har, de utmaningar ni har och vilket liv ni lever. Du kommer att få både råd och praktisk handledning i olika utmanande situationer. Till skillnad mot en kurs med flera deltagare så når du med detta upplägg dina önskade reslutat mycket snabbare. Du kan vara säker på att vi kommer att fokusera på just dina utmaningar!

Första tillfället träffas vi hemma hos dig där vi under 2 timmar tar reda på vilken personlighet din hund har och vi lägger upp en plan för hur du ska tänka och träna din hund i vardagen. Vid detta tillfälle får du också praktisk handledning i exakt hur du hanterar din hund i olika situationer.

Därefter har vi två digitala träffar där vi följer upp er utveckling och där du har möjlighet att ställa frågor och få personlig hjälp med utmaningar som eventuellt dykt upp.

Sista kurstillfället är en fysisk träff med uppföljning och fler råd för vidare träning. 

Vår målsättning är att du efter den här kursen känner dig stärkt i ditt hundägarskap vilket är en viktig del i att vinna hundens förtroende och få ett fungerande liv tillsammans.

Innehåll (individanpassat):

  • Förstå din hunds personlighet
  • Bra kontakt utomhus
  • Följsamhet lös och i koppel
  • Rätt energi i olika situationer
  • Koppelgående med och utan störning
  • Många tips på hur du undviker framtida problem
  • Diskutera och ställa frågor om just din hunds utmaningar

4 privata tillfällen

När det passar dig!

Pris: 2500:-

Anmälan Privat Unghundskurs

4 + 12 =

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

Agneta och Tina är så duktiga! Både på bemötandet av hunden men också husse och matte.
Har tagit både privata lektioner samt dagskurs.
Dom är pedagogiska och förklarar varifrån beteenden kommer ifrån och ger konkreta verktyg för att åtgärda problemen.
Man känner sig så stärkt efter att träffat dom!!!
Kan varmt rekommendera dom för dig och din hund!!!

Terese J.

Riktigt bra!
Vi tog vår Milo på unghundskurs och lärde oss jättemycket.

Niclas

Proffsigt, personligt och perfekt för mig och min högintensiva valp som övar och tränar för en bra nu- och framtid! Såå bra!!!

Lilli-Ann

Jag är så glad och tacksam att jag hittat HUND i BALANS. Jag fick alla de verktyg jag hade hoppats på i unghundskursen samtidigt som det var rena lyxen att ha två så passionerade och ärliga kvinnor som stöttar en. Jag bokade ny kurs direkt efter och det blir garanterat fler!

Lisa S.

Super bra instruktörer, Agneta&Tina! De har verkligen förståelse för olika hundar och har återkoppling relevant för just vår hund både under kurser och privata lektioner. Väldigt entusiatiska lärare och vi lärde oss väldigt mycket! Rekommenderar starkt.

Yulia D.

We are so thankful for the help we’ve gotten from Hund i balans! Our puppy had been very hyper at home, winding himself up and not able to relax or leave the cat alone. After 2 private lessons he’s doing so much better – he now understands that furniture is off limits, and has been making great progress in his relationship with our cat. I think the ladies of Hund i balans are super experienced, good at explaining things and they understand both dogs and dog-owners very well.

Tian G.