Skällande hund

3 tillfällen à 75 min

Torsdagar 17:00-18:15 12/10, 19/10 och 26/10

Pris: 1800:-

Anmälan skällande hundar. Start 12 oktober

10 + 9 =

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

Upplever du att din hund skäller i tid och otid, vid minsta ljud inomhus, när någon ringer på dörren eller när den vill ha uppmärksamhet? Kanske kastar den sig även upp så fort du reser på dig och sen följer dig som en svans i hemmet?

Då är det här den perfekta kursen för er. Vi kommer att gå igenom varför hunden skäller, hur vi omedvetet uppmuntrat det och framför allt, hur man kan träna bort olika typer av okynnesskällande.

Många av de här hundarna ligger också ofta väldigt högt i stress och har egentligen ingen aning om hur de ska göra för att komma till ro.

Därför kommer vi att förutom att jobba med skällandet, även lära din hund att koppla av på riktigt. Du kommer med den här träningen få en hund som är lugnare, inte reagerar lika kraftigt på triggers och som är mycket mer harmonisk. En avslappnad hund klarar också av triggers utomhus på ett mer balanserat sätt.

Under kursen kommer vi att ha mycket praktisk träning. Du kommer att få med dig en tydlig plan för hur du ska fortsätta träningen hemma.

Vi kommer att varva teori och praktik.

Stort tack till er som visat oss hur vi ska agera mot våra små för att minska skällandet. Det har blivit så mycket bättre på väldigt kort tid. Uppskattas av både oss i familjen och grannar.

Emma F.

HundiBalans-tjejerna är fantastiskt duktiga. De är lyhörda och kompetenta och inlyssnande. Fokus ligger på beteende – både hos hunden och människan. Och att förstå hundens språk men oxå hur vi ovetandes bidrar till att skapa/förstärka ett problembeteende. Vi har fått fantastiska verktyg att jobba med. Och vi har fått en större förståelse för problemet. Vi letar redan efter ny kurs att gå på. 🤩 Ta chansen och gå på kurs hos dem.

Suzanne