Stökiga hundar

Hund i Balans stökiga hundar.

3 tillfällen

Tisdag kl. 20:00-21:30 7/11, 14/11 och 21/11

Pris: 2100:-

Anmälan: Stökiga hundar. Start: 7 november

9 + 12 =

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

Kursens innehåll:

  • Impulskontroll
  • Följsamhet i koppel
  • Relation
  • Kontakt
  • Struktur i vardagen

Tycker din hund att livet är en fest medan du känner att du ofta skäms över att din hund inte kan uppföra sig ute eller bland folk? Den kanske kastar sig fram till allt den tycker är intressant, hoppar på människor eller jagar allt som rör sig. Så ska det inte behöva vara och vi hjälper dig hur du ska jobba med den här hunden.

Vi kommer att varva teori och praktik med ett stort fokus på praktisk träning som kan komma att ske både inomhus och utomhus.

Vi är alltid 2 utbildande hundpsykologer på den här kursen.

Hos oss är alla hundar välkomna.

Mycket proffsiga. Har fått så många tips och trix som fungerar. Är otroligt tacksam. Noga planerade träffar, läxor till nästa gång, uppföljning och allt man behöver. Rekomenderar alla att ta hjälp av dem! …

Linda N.

Det har gått drygt 2 månader sen jag gick kurs med min boxerkille Frodo på drygt 2,5 år som var väldigt stressad framförallt i nya miljöer, nya platser och människor. Ibland blev han så stressad att pälsen blev alldeles vit av ”stressmjäll”. Det var otroligt jobbigt att se honom då han var lugn hemma.  Dessutom blev han alltid lös i magen på em och kvällen men ok på morgonen. Jag började snart förstå att detta hörde ihop för hundar är lik oss människor som också kan reagera med olika symtom från magen på stress.

Till slut hittade jag till Tina och Agneta som individanpassade kursen till Frodo och gav mig värdefulla verktyg. Vi har tränat i stort sett alla promenader och hemma som inte alls varit jobbigt då vi snabbt märkte att Frodo blev så mycket lugnare. Vi har nu lugna promenader och åker vi bort någonstans har vi verktygen att ta till om han blir stressad men det blir han nästan aldrig, han är bara nyfiken, han är ju boxer. Dessutom märkte vi snart att magen började stabilisera sig inte alls lös som tidigare, vilket stärkte teorin jag hade att allt hänger ihop. Det känns otroligt skönt.

Tack snälla Tina och Agneta för att ni finns, er kommer jag aldrig att släppa.😉🐾

Inger Ö.

Många bra verktyg för hur hantera en impulsstyrd hund när man tillsammans går ut, hur jobba med hunden när besök kommer och ett antal tips om följsamhet vid koppelpromenader. Mycket nyttig information för mig och möjlighet att träna med hunden på plats.

Kan varmt rekommenderas. Trevliga lokaler och instruktörer, kan tilläggas 🙂

Sofia E.