TEMADAG: HUNDMÖTEN

Många hundar har problem med att möta andra hundar i koppel, det kan bero på många olika saker till exempel att den är rädd, stressad eller arg.  

På den här temadagen får du lära dig varför just din hund beter sig som den gör vid hundmöten. Vi kommer gå igenom hur du tränar hunden att gå vid din sida när ni möter andra hundar. Du får lära dig läsa hundspråk på din egen och andras hundar så att du lättare förstår varför din hund reagerar på andra hundar i hundmöten. 

Eftersom orsaken till problemen kan bottna i olika saker kommer den här dagen till stor del att vara individanpassad. Du kommer få med dig personlig feed-back och en plan för hur ni ska fortsätta träningen. Om du efter denna dag behöver fortsatt stöttning kring hundmöten har du möjlighet att köpa till privatlektioner till rabatterat pris.

Alla hundar oavsett ras eller ålder är välkomna. Vid anmälan får du gärna beskriva din hunds beteende vid hundmöten.  

Hunden behöver kunna vara kortare stunder i bilen under teoripassen. 

Vi är två instruktöktörer under temadagen så att du får personlig guidning och hjälp när du tränar hundmöten.

Fler datum kommer

Pris: 1200:-

Omdöme från en av våra kunder:
Vi gick hundmöteskursen med vår något nervösa tik och hade en otroligt bra upplevelse hos Hund i Balans. Båda är kunniga, engagerade och framförallt passionerade. Vi fick verkligen mer kött på benen i att förstå varför vår hund beter sig som hon gör i vissa situationer och verktyg för att försöka ge henne alternativa beteenden. Jag är framförallt imponerad över hur de såg till vår hund och vår kommunikation med henne som ett unikt fall där vi också fick mycket input på saker som inte har specifikt med hundmöten att göra, men som hänger ihop.
Vi kommer definitivt att ta hjälp av Tina och Agneta mer i framtiden
Daniel & Solveig

När du anmäler dig till kursen godkänner du samtidigt våra allmänna villkor och trivselregler.

Intresseanmälan: Temadag Hundmöten

4 + 9 =